Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aradi Balázs

Aradi Balázs 

Tanulószobás sztorik nélkül

Lájk: MIlyen emlékeid vannak az iskolai szünetekről?

A.B.: Bandáztunk az udvaron, fociztunk a suli pályán, néha pedig be kellett iktatnunk egy kis leckemásolást is, és persze görcsöltünk a nagy felelések előtt.

Lájk: Miért választottad az emelt szintű angolt a gimnáziumban?

A.B.: Mindig is jó voltam angolból, nem volt gondom a kiejtéssel, amely sokaknak gondot okoz. Szerettem nézni a külföldi, angol nyelvű tévécsatornákon a mozifilmeket eredeti nyelven, s ezáltal könnyen ráált a fülem a dallamára. Később jártam Londonban és környékén, de hosszabb ideig de hosszabb ideig még nem tartózkodtam anyanyelvi területen.

Lájk: Mi jut eszedbe az iskolai tanulószobáról?aradi-balazs-.jpg

A.B.: Szerencsére ez kimaradt az életemből, mivel az iskola melletti utcában laktunk, s mindig hazamentem órák után. Bár meséltek néhány sztorit az osztálytársaim róla, eggyáltalán nem bánom hogy kimaradtam belőlük.

Fizikapara - szorgalmival kiváltva

Lájk: Szívesen vállaltál szorgalmi feladatokat?

A.B.: Egyáltalán nem, mégis gyakran csináltam. Főleg év elején, hogy szimpátiát váltsak ki a tanárokból . Az értük járó plusz ötösök is csábítóak voltak, mert így megúszhattam a feleletet. A fikika volt tipikusan az a tárgy, amely bár távol állt tőlem, így próbáltam javítani a jegyeimen.

Lájk: Mien tanulmányi versenyeken vettél részt?

A.B.: Amiből lehetett, mindenre elmentem: földrajz, biológia, fizika és matematika. Meglepő módon egyszer a Zrínyi Ilona matematika versenyen második lettem - pedig a matek sosem volt a kedvencem. Szavaló versenyeknek is rendszeresen résztvevője voltam, ezeken álltalában az országos fordulókra is bejutottam.

Lájk: Mi volt a számítástechnika - óra legjobb része?

A.B.: Az utolsó öt perc, amikor a tanár hagyott minket kedvünkre böngészgetni és játszani a gépen. Mellesleg nem nagyon szerettemaz órai tananyagot, mivel a tudásunk meglehetősen ,,előrehaladott" volt már akkor. Nagyon egyhangú volt az állandó szövegszerkesztés és rajzolás.jenes_balazsaradi_balazs_717318_68145.jpg
 

    Dob helyett furulya

Lájk: Délutáni szakkörre jártál?

A.B.: Énekkaros voltam, másrész zeneiskolába is jártam. 

Lájk: Milyen céllal kezdted el zenei tanulmányaidat?

A.B.: Igazából doboloni akartam, majd gitározni. Ám a pedagógusok kicsinek találtak ezekhez a hangszerekhez, ezért furulyázni kezdtem. Ezt viszont nem csíptem, így egy év után meg abba is hagytam az egészet. Mire ,,felnőttem" a doboláshoz, addigra elment tőle a kedvem. 

Lájk: Mire emlékszel az iskolai menzából?

A.B.: Az általános iskolában végig menzás voltam. Nem voltunk együtt jó párosítás, mivel nagyon válogatós vagyok. Az alapételeket, mint rántothús és csirkepaprikás megettem, a többibe viszont még a kanalamat se mártottam bele.

Lájk: Melyik félévi bizonyítvás osztást élted meg a legrosszabbul?

A.B.: A hetedikest, mert akkor 3 négyes is becsúszott az ötösök mellé. Természetesen a gyengepontjaimból: matek, fizika és kémia.

 Tűiszonya volt a korcsolyabajnoknak

Lájk: Mien élmény vollt számodra az iskolai fogászat?

A.B.: KIváteles gyerek voltam, mert mindig megdicsértek a fogaim jó állapota miatt. Mindig teljesen épek voltak a fogaim, és azok ma is - egyetlen tömésem sincs!

Lájk: Hogyan viselted az iskolai oltásokat?

A.B.: Akkoriban borzasztó tűiszonyom volt. Az ellső osztályos oltást traumaként életm meg: napokig fájt utána a combom. A következő hatodikos már elviselhetőbb volt. Mára pedig legyőztem a fóbiámat, és még vért is tudnak tőlem venni!

Lájk: Hogyan viszonyultál a sportokhoz?

A.B.: Tizenkét évig gyorskorcsolyáztam, ám lett egy komolyabb sérülésem, amely miatt abba kellett hagynom, másrészt időm sem lenne rá. Nemzetközi szinten Közép-Európa-bajnokságon első helyezett lettem. Országos versenyt ötször nyertem. 

Nem rámenős, de határozott

Lájk: Mikor kezdtek el érdekelni a lányok?

A.B.: Nyolcadikban már nézegettem őket, de kilencedikben kezdtem el igazán csajozni. Akkor jártam először lánnyal.aradi-balzs.jpg

Lájk: Milyen udvarlónak tartod magadat?

A.B.: Nem vagyok nagyon rámenős típus, viszont ha valaki megtetszik, akkor nem ismerek semmilyen akadályt. De hogy igazából milyen stílusú srác vagyok, azt a lányismerőseim tudnák megmondani.

Lájk: Mi az a három tulajdonságod, amely hátrányodra válhat, ha megakarod kedveltetni magad egy lánnyal?

A.B.: Nem erősségem a türelem, a pontosság és a megértés, azaz az empátia.

Lájk: Mivel tud lenyűgözni egy lány?

A.B.: ha van benne valami érdekes, egyedi. Tehát hiába néz ki valaki borzasztóan jól, ha unalmasnak tartom, akkor nem foglalkozom vele.

Lájk: Írtál valaha szerelmes verset?

A.B.: Egyszer megpróbálkoztam vele, de nem tartottam elég jónak, hogy bárkinek megmutassam.

Lájk: Jellemző rád, hogy chaten ismerkedsz?

A.B.: Általános iskolában még igen, viszont mióta bekerültem a Barátok közt sorozatba, olyan sokan kérdezgetnek, érdeklődnek rólam, hogy ezeknek már nem tudok eleget tenni. Fent vagyok a Facebookon, de csak személyes ismerőseimet igazolom vissza. Ám a rajongói levelekre mindig válaszolok. Igaz, most már több Aradi Balázs is megjelent ,,mellettem".

Lájk: Legtöbbször mivel ajándékozod meg az aktuális barátnődet?

A.B.: Egy kedves szobrocskával, egy parfümmel vagy virággal.

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 52649
Hónap: 445
Nap: 13