Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Augusztus

EGY CSAPAT SZTÁR BUKKANT FEL A JEDWARD LEGÚJABB KLIPPJÉBE

jedward-23.07.10.jpg

Az ikerpár legújabb videójában olyan hírességek tűnnek fel, mint Taylor Swift, Lady Gaga, Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Oprah és Beyoncé. Na, azért a klipp költségvetése nem mászott az egekig, ugyanis a felsorolt sztárok mind viaszból vannak. A "Miss America" című videó az ikrek New Yorkban tett kirándulását örökíti meg, ahol korcsolyáznak, játékboltban szórakozna, a Central Parkban és a felsorolt sztárok viaszmásolataival pózolnak. A szám amugy igazán fülbemászó, pörgős nóta lett, és tele van energiával, ahogy azt a srácoktól már megszokhattuk.

 

JUSTIN BIEBER ÉLŐ ADÁSBAN KIBORULT

justin-bieber.jpg Egy rádiós interjú során Jb elvesztette a türelmét, és rácsapta a riporterre a telefont. Az interjú általános kérdésekkel indult, de aztán a műsorvezető arra utalt, hogy legújabb száma Justin Timberlake stílusára emlékeztet, erra Jb így reagált: "Haver, ez őrültség, mert kettőnk hangja egyáltalán nem hasonlít. Már mint, azt mondani rám, hogy pont úgy hangzom, mint valaki más, egyáltalán nem számít bóknak." Ezután Mojo, a műsorvezető kicsit visszavett, majd egy újabb rizikós kérdést tett fel arra vonatkozóan, hogy az énekes tényleg félti-e az édesanyját Harry Stylestól, mivel a fiatal 1D tag az idősebb nőkre bukik. Itt elszakadt a cérna Justinnál és így felelt: "Szerintem neked kéne féltened az anyádat tőlem, haver!" Ezt a műsorvezető a lelkére vette, majd közölte Justinnal, hogy az ő édesanyja már meghalt, mire a sztár lecsapta a telefont. Mojo azt állítja, Selena Gomez egyik korábbi nyilatkozatára alapozta az utolsó kérdést, és nem érti, miér ilyen agresszív az énekes.

 

SÚLYOS BALESET AKADÁLYOZZA MADONNA TURNÉJÁT 

madonna.jpg A popkirálynő már nem fiatal, mégis azt mondhatjuk karrierje csúcsán tart, MDNA nevű turnéjának sikere is erről tanúskodik, ám úgy tűnik, a sors mégsem fogadja kegyeibe. Koppenhágai koncertje után ugyanis továbbköltöztették a koncertet Göteborg felé, de egy hatalmas baleset megakasztotta őket. A felszerelést szállító kamion eddig tisztázatlan körülmények miatt felborult az autópályán, majd több sávon átcsúszott. A kamionin kívül több másik jármű is megrongálódott, és a jelentések egy sérültről is beszámoltak. Egyenlőre nem tudni, hogy a felszerelés milyen mértékben sérült, és hogy ez a baleset hosszútávon hogyan befolyásolja a turné menetét.

katy-perry.jpg

 

KATY PERRY ÚJABB HAJMERESZTŐ STÍLUSVÁLTÁSA

Katy Perry az elmúlt években rengetegszer megváltoztatta a hajszínét: volt már fekete, vörös, lila, zöld és a kék is. Most újabb váltást vállalt be, méghozzáa Vogue címlapfotózásának kedvéért. A legújabb hajszín a platinszőke lett, melyhez haját rövidre vágták. A képsorozat a Futuristic Love nevet kapta. A rajongók egyetértenek abban, hogy nem volt jó döntés a dizájn,  hiszen túlságosan hasonlít a popszakma másik sztárjára, Lady gagára. Kíváncsian várjuk, a rajongók nyomást tudnak-e majd gyakorolni az énekesnőre, hogy visszaváltson a megszokott stílusra.

ian-somerhalder.jpg

IAN SOMERHALDER KÉSZEN ÁLL A HÁZASSÁGRA

Bár a 33 éves szívtiprót egyszer már kikosarazta a Vámpírnaplók másik sztárja, Nina Dobrev, bennfentesek szerint Ian nem tett le arról, hogy egy napongyűrűt húzzon kedvese ujjára. "Ian 10 évvel idősebb, mint Nina, így persze, hogy készen áll már arra, hogy hivatalossá tegyék kapcsolatukat. De azt mondta, megérti, hogy Ninának még egy kis időre van szüksége egy ilyen komoly döntéshez." - fecsegte el egy közeli ismerős. Kíváncsian várjuk a fejleménykete, és reméljük, a szívtipró hamarosan megkapja azt a boldogító igen.

 

BEYONCÉ FELHÁBORODOTT A DÍJÁTADÓN

beyone.jpg

  Az énekesnő az R&B stílus kategóriában vette át a fődíjat, de a szokásostól eltérő módon. A BET Awards díjátadón nem sokkal előtte ugyanis a Mindless Behavior tagjai viccet csináltak Lauryn Hillből, akit nemrég a bíróság bűnösnek talált adócsalásban. A banda tagjai azt mondták, hogy Mike Epps komikus olyan rossz énekesként, mint Hill könyvelője, könyvelőként. Beyoncé, aki példalképének tekinti az énekesnőt, mikor szólították, szabályosan felviharzott a színpadra, és még előre megírt beszédét is megváltoztatta. "Szeretném megköszönni az összes tehetséges R&B énekesnőnek, akik elődeim voltak, mint Lauryn Hill és Mary J. Blige." A Mindless Behavior tagjai egyenlőre nemkértek bocsánatot az ízetlen tréfáért.

 

RIHANNA GYÁSZBAN

rihanna.jpg

Az énekesnő nagymamája sok éves küzdelem után elvesztette a harcot a rák ellen, Rihanna pedig teljesen kikészült a hírtől. Twitteren rengeteg együttérző üzenetet kapott rajongóitól, többek között Chris Brown édesanyjától is. A tragédia annyira megviselte Rihannát, hogy aznap este, amikor megtudta a hírt, ittasan állt színpadra Svédországban, a koncert pedig katasztorfálisra sikerült. Egyik Bob Marley feldolgozását úgy konferálta fel, hogy küldi egész Norvégiának, miközben nem is abban az országban volt. A közönség felháborodott azon, ami történt, de talán ez megmagyarázza, miért is alakult így az este.

 

MILEY CYRUS CSALÁDTERVEZÉSBE KEZDETT

miley-cyrus.jpg

 A jeggyűrű még igazi nyomot sem tudott hagyni Miley kezén, máris újabb elképesztő hír röppent fel Hollywood legfrisebb sztárpárjával kapcsolatban. Az ifjú hölgy ugyanis úgy nyilatkozott, hogy párjával, Liam Hemswoeth-szel minél előbb szeretnének családot alapítani. "Jó lenne, ha fiatal anyuka lennék, és őszintén? Belevágunk a dologba Liammal az esküvő után. Nagyon szeretne már gyereket. Ha minden jól megy, idén már teherbe esek." A hír szabályosan sokkolta a rajongókat, de Miley édesapja, Billy Ray Cyrus - country énekes és színész - teljesen jól fogadta a hírt, és úgy érzi, lánya megérett a szülői szerepre. A próféta szóljon belőle.

 

ÚJ NÉV A PARAMORE-BAN

paramore.jpg

Sokak kedvenc csapata, A Paramore igazán meglepte a rajongókat, amikor tagcserét eszközöltek a dobok mögött. Ilan Rubin (aki korábban a Lostprophets és a Nine Inch Nails tagjaként is szerepelt) az év végére várható új lemezen fogja adni a ritmust Hayley zenéje alá. A ajongók elsőre nem reagáltak túl pozitívan  a váltásra, de reméljük, az elkészült anyag mindenkinek megnyugvást jelent majd.

Cher Lloyd

cher-lioyd.jpg

 Tudtad hogy Cher a tanárai rémálma volt? - Az iskola senkinek sem könnyű, de Cher tett róla, hogy a tanáraim se ússzák meg szárazon, és a mai napig emlékezzenek csínytevéseire.

 

 

Tudtad, hogy Cher úgy gondolja, zenéja igazi himnusz a generációknak? - Hát igen, önbizalomból és 

 

 

egóból nincs hiány. De abban biztos vagyok, hogy rajongói mélyen egyetértenek vele.

 

 

Tudtad, hogy Chernek van tetkója, amely egy kalitkát és egy madarat ábrázol? - Saját bevallása szerint a tetoválás Edward nagybácsikájára emlékezteti, aki 34 évesen halt meg drog-túladagolásban.

andy-biersack.jpg

Andy Biebersack

 

 

 

 

 

 

 

 

Tudtad, hogy Andy ateista? - Bizony, egy vérbeli lázadó.

 

 

Egészen fiatalon eldöntötte, hogy az ő életét semmilyen vallás nem fogja befolyásolni, és ettől az elhatározástól azóta sem tágít.

 

 

 

Tudtad, hogy Andy-nek három PC-je is van otthon? - Egy igazi gamerrel állunk szemben, ebben  az esetben pedig, egy gép miért is lenne elég?

 

Tudtad, hogy Andy gyerekként túlsúlyos volt? - Ez az állapot kicsit sem segítette az amúgy is visszahúzódó fiú beilleszkedését. Aki ma végignéz ezen a vékony srácon, az nem is akarja elhinni, pedig ez az igazság.

 

Hayley Williams

hyley-williams.jpg

 Tudtad, hogy Hayley eleinte rajongott az 'N Sync-ért? - Nincs ezen mit szégyelni, mindenki, aki élt a 90-es évek közepén, kicsit beleragadt a fiúbandák iránti rajongásba.

 

Tudtad, hogy Hayley-nek - saját bevallása szerint - a zenei világon kívül nincsenek igazi barátai? - Többször is úgy nyilatkozott, hogy a legjobb barátai, az együttesből a srácok. De kinek kell több, ha az a kevés, igazán jó?

 

Tudtad, hogy Hayley nagyon szégyenlős? - Na, ez aztán furcsa tulajdonság az együttes énekesnőjénél! Mindenesetre ez cseppet sem látszik a színpadon, és nincs kihatással a csapat teljesítényére sem.

 

Jennifer Lawrence

jennifer-lawrence.jpg

Tudtad, hogy a 2010-es Hallgatás törvénye c. film főszerpére Jennifer megtanult mókust nyúzni, fát vágni és harcolni is? - Az igazi színész onnan ismerszikmeg, hogy képes bármit megtenni egy szerepért. Na de mókust nyúzni? Nem semmi!

Tudtad, hogy ő a Lawrence család első lánygyermeke az elmúlt 50 évben? - Elég fura lehet, amikor ránézel a családfára és nemed egyetlen képviselője vagy. Érdekes ez a genetika.

Tudtad, hogy ő a filmtörténelem második legfiatalabb Oscar-díj jelöltje? - Sok fiatal színész megfordult Hollywoodban, de kevesen jutnak el addig, hogy az Oscar Bizottság is feligyeljen rájuk. 

 

Nina Dobrev

nina-dobrev.jpg

 Tudtad, hogy Nina hobbija az ékszerkészítés? - A kreativitás sok formában megmutatkozhat. A színésznő azt tervezi, hogy a jövőben saját márkát is felépít hobbija köré.

  Tudtad, hogy Nina részt vett egy reklámsorozatban, amelyben az iskolai kötekedés ellen szólalt fel? - A színésznő nem úgy néz ki, mint akibe túl sokan beleköthettek a suliban, de híres együttérzéséről és jó szívéról.

 Tudtad, hogy Nina, Rachel McAdamset tartja példaképének? - Még a nagyok is felnézhetnek valakire, akiben megtalálnak valami pluszt.

 

The Wanted

the-wanted.jpg

 Tudtad, hogy Max, aki 23 éves, egy koncerten ismerte meg volt menyasszonyát? - Bizony lányok, érdemes a koncerten az első sor felé törekedni!

 Tudtad, hogy Tom, az X-faktor első válogatóján sem jutott tovább? - Vagy a zsűri nem figyelt eléggé, vagy a sors akarta így, de az biztos, hogy a Wanted sosem lett volna ugyanaz, ha ő befut szólóban.

 Tudtad, hogy Siva félig Srí Lanka-i, félig ír? - Érdekes párosítás, de szemmel láthatóan a legjobb gének öröklődtek. Az ifjú sztár zenészkarrierje előtt modellkedéssel foglalkozott.

 

Katy perry

katy-perry.jpg

 Tudtad, hogy Katy macskáját úgy hívják: Kitty Purry? - Óóó... no comment, ehez nem lehet hozzászólni. Egyszerűen édes.

 Tudtad, hogy Katy egy TV-műsorban szájon csólolta Whoopi Goldberget? - Ez azért egy csöppet fura. Mindenesetre az énekesnő úgy nyilatkozott, hogy tetszett neki a dolog.

 Tudtad, hogy Katy Perry megváltoztatta a nevét? - Bizony, az ifjú tehetség nem ezzel a névvel született. Eredetileg Katheryn Hudsonnak hívták, de félt, hogy össszekeverik majd a színésznővel Kate Hudsonnal. Szerencsés váltás volt.

zendaya-coleman.jpg

 

 

Zendaya Coleman

 Tudtad, hogy Zen kutyáját Éjfélnek hívják? - igazán
titokzatos és szép név, bármelyik négylábú büszke lenne rá. 
 Tudtad, hogy Zendaya vegetáriánus? - Követni kell az aktuális trendet, márpedig napjainkban ez a mozgalom minden korábbinál több követőnek örvend.
 Tudtad, hogy Zendaya neve shona nyelven azt jelenti:"hálát adjunk"? - Vannak különleges nevek a sztárvilágban, de tagadhatatlan, hogy Zen dicsekedhet az egyik legfurcsábbal.

 
Nagy Adri

nagy-adri.jpg

Tudtad, hogy Adri kétes ajánlatokat kapott még a Megasztár előtt? - Az énekesnő egyszer úgy nyilatkozott, több producer is próbálta kihasználni a hírnévért cserébe, de ő természetesen nem adta be a derekát.

Tudtad, hogy Adri csokifüggő? - Hmm, sokan vagyunk így vele, nem igaz? Azonban az énekesnőnek nem árt vigyázni, mert a jelenlegi tökéletes alakja könnyen a múlté lehet 1-2 tábla csoki után.

Tudtad, hogy Adri 3D-s videóklippje nemzetközileg is egyedülálló volt, mégsem aratott sikert? - Nem minden innovatív újdonság váltja be a hozzá fűzött reményeket, de szerencsére ez az apró kudarc nem vette vissza az énekesnő lendületét karrierje építésében.

 

Ajánló

ted.jpg

 Sokszor hangzik el mesékben:"Vigyázz, mit kívánsz!" Johannak is ezt kellett volna tennie, amikor gyerekkorában azt kívánt:bárcsak életre kelne szeretett macija, Ted. A kívánság ugyanis megvalósul, de kettejük barátsága komyol problémákba ütközik, amikor Jhon felnő... Hiszen egy felnőtt férfi nem élhet együtt örökké a játékmacijával! Vagy mégis? És mit fog szólni ehhez Jhon jegyese, a gyönyörű Lori? A Family Guy írója végre a mozivásznon is megcsillogtatja    Bemutató: 2012. augusztus 23.      12.gif    kivételes humorát.

 

 

 

merida-a-bator.jpg

  A királyok élete sosem egyszerű. Pláne, ha az említett hölgy egy makacs, tűzrőlpattant leányzó, aki nem szeretné, hogy férjhez adják. Ő Merida, egyigazi makrancos lázadó, aki kitűnően bánik az íjjal. Merida szembeszáll nemcsak a hagyománsokkal, de családja akaratával is, és útra kel, hogy bizonyítsa bátorságát népe előtt.

6.gif

Bemutató: 2012. augusztus 2.

 

 

 

 

 


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 52088
Hónap: 286
Nap: 11