Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lady Gaga

15 örült pletyi Lady Gagáról

merleg.png #1 Kopog a szeme az éhségtől

 Úgy tűnik, hiába a nagy rajongótábor, Gaga nincs megelégedve a testével. Van, hogy hetekig éhezteti magát, hogy jólnézzen ki a fellépéseken és extravagáns ruháiban. Nem tudja, hogy nem a csontsoványság a divat?lady-gaga.jpg

kave.jpg #2 Budapesten is járt

 Valóban, tavaly előtt novemberben hazánkban járt az énekesnő. Amikor a rajongók megtudták, melyik hotelben szállt meg, azonnal az épület elé csoportosultak. Gagát ugyan nem látták, de süteményt és forró csokit küldetett a hidegben várakozóknak. Kedves gesztus volt tőle.

#3 Viaszba öntötték a testét

Igaz! Ő az első sztár, akinek a viasszobrait egyszerre állították ki a világ mind a 10 Madame Tussaud múzeumában. Élethű figurák különbözőek darabja 1 millió forintot ér. Így ellátogat valamelyikbe, az fotózkodhat az extravagáns énekesnővel!

nyers-hus.jpg #4 Nyers húsba öltözött

 Lady gaga híres a sokkoló megjelenéséről. Nemrég például a Vogue újság japán kiadványának címlapján pózolt nyers húscafatokban. Véleménye szerint nem számít, milyen mutatós egy sztár, a megkínzott állatok húsa a lényeg. Nos, a figyelem felkeltés sikerült.

konyvek.jpg#5 Tananyag lesz az iskolákban

 Akár hiszed, akár nem, igaz! Egy amerikai egyetem tanára annyira kedveli a popsztárt, hogy szeretné tüzetesebben, is elemezni a diákjaiva. Mindent megvizsgálnak, ami körülötte forog, például a társadalomra gyakorolt hatását. Vajon milyen vizsgakérdés lenne Gagáról?

#6 Fél a sötétben

Maga vallotta be, hogy nem tud egyedül aluni, mert folyton attól retteg, hogy egyszer valamelyik rajongója végez vele álmában. Félelme nem alaptalan, hiszen számos furcsa és bizar levelet kap nap mint nap. Vajon melyik testőrt engedi be a hálószobájába?

#7 Volt már plasztikai műtétje

A hír igaz! Ahogy már sok más sztár, Gaga is ,,faragtatott" a testén. Már régóta köztudott róla, hogy megmütette az orrát, hogy sokkal fitosabb legyen. Valaki szerint csinosabb lett.

#8 Példás tanuló volt 

Bizony, iskolás évei alatt gaga kerülte a balhékat és a menő embereket, mint például Paris HIltont, akivel egy gimibe jártak. Pasizás helyett inkább szorgalmasan bújta a könyveket. Erőssége a dáma- és az énekóra volt.

#9 Gaga a másik nemhez tartozik?

Az énekesnő berobbanásakor megdöbbentő hír kapott szárnyra, miszerint a sztár valójában férfi. Ugyan méretes ádámcsutkája, nagy orra és markáns vonásai vannak, a rajongók megnyugodhatnak, Gaga igazi nő. Nem is akármilyen!

papir.png #10 Nem akar válaszolni, ezért papírt evett

 Épp új lemezét népszerűsítette az egyik amerikai talkshow-ban, amikor a műsorvezető egyik kérdésére Gaga furcsa választ adott, betölt a szájába egy papírdarabot. Talán nem volt elég éhes, mivel végül nem nyelte le, hanem kiköpte!csezse-tea.jpeg

#11 Lady Gaga márkájú tea van készülőben?!

Egy angol teagyártó cég a botrányhősnőt szeretné felkérni új teájuk reklámarcának. A fantáziát abban látták meg, amikor egy időben mindenhova magával vitte egy lila csészét. Te belekortyolnál a teájába?(komiba lehet válaszolni aki akar)

parfum-lady-gaga.jpeg #12 Illatot a ,,szörnyeknek"!

 Tudtad? Saját parfümöt szeretne gyártani a popdíva, amely a ,,Monster" nevet fogja viselni. Azért ezt a nevet adta neki, mert a rajongóit ,,kicsi szörnyecskéimnek" nevezi. Az illatkompozíció várhatóan 2012-ben fog a boltok polcaira kerülni.

 #13 Békítésből jelest kapna

 Sokan azt hiszik róla, hogy makacs, szigorú és rossz természete van, pedig ez nem iagz! Egyik koncertje közben verekedés tört ki a rajongói között, amelyre persze Gaga is felfigyelt: leállította a zenét, és megkérte őket, hogy ne balhézzanak. Igaza van, ez a boldogságról szól!hajpant.png

#14 Paris Hiltont Utánozza?

A pletyka igaz! Eddig Gagát utánozták, de most úgy tűnik, hogy az ismert botrányhősnő különös hajviselete megtetszett neki. Paris volt ugyanis az első, aki masniba kötve viselte a haját.szellem.jpg

 #15 Retteg a szellemektől

 Már több mint 12 millió forintot költött arra, hogy speciális műszerekkel ellenőrizzél a hotelek és fellépések színhelyét, vannak-e szellemek a környéken. Nem akar semmilyen kockázatot vállalni a fellépésein. Gaga kisasszony, nem paranoiás egy kicsit? ( komiba megint lehet válaszolni!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< November / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 43247
Hónap: 507
Nap: 18