Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


LMFAO

lmfao.png

 

A kaliforniai elekropop duó 2006-ban alakult. A formáció a caládban maradt, hiszen Redfoo SkyBlu nagybátyja. A Gordy família egyépként ismert zenei és üzleti gyökerekkel bíró család, az 1960-as években alapítoták első nagy vállalkozásukat, a Motown Records nevű kiadót.sky-blu-mtv-europe-music-awards-2011-arrivals-dhro9nwg_q6l.jpg

,,Zenei dizájnerek vagyunk...                      Ha a zene az emberekkel való kommunikáció egy fajtája, akkor mi ebben szinte tudósok vagyunk. Van, aki szoftvereket készít, mások könyvet írnak, ami megríkat. Mi olyasvalamit dizájnolunk, amelyet a Dj-k klubbokban használhatnak, és pontosan tudjuk, hogy miért is így készítettük."

LMFAO-dizájn alapelemei

Őrült szemüveg

Óriási kiegészítő

Színes, csillogó vagy állatbőrmintás ruhadarabok

Felemás cipő

 

Dj Redfoo

Teljes név: Stefan Kendal Gordy 

Született: 1975. szeptember 3.

Magasság: 185 cm

Érdekesség: korábban brókerként dolgozott,  sőt még egy híre pénzügyi tévé műsorban is szerepelt.

SkyBlu

Telje név: Skyler Husten Gordy

Született: 1986. augusztus 23.

Magassága: 178 cm

Érdekesség: A 2006-os megalakulásakor Sky még ,,kiskorúnak" számított, ugyani USA-ban a 21 év alattiak nem léphetnek be klubbokba, ahol szeszes italt fogyasztanak.

lmfao_europress.jpgA kezdetek

 A két, Los Angeles környékén felnövő srác 2006-ban alakította meg a duót. Állítólag a nagymama ,,felelő" a névválasztásért, miután a srácok először a ,,Sexy Dudes" nevet választották, ám a mama tanácsára inkább az LMFAO-ra változtatták. Eleinte különféle klubbokban léptek fel, 2008-ban pedig megkapták az elő lemezszerződésüket.

Ha egy üzlet beindul

Az első kislemezüket az iTuneson jelentették meg 2008 nyarán, debütáló albumukra azomban majd egy évet kellett várni. I'm in Miami Bitch című számuk volt az első, mellyel a slágerlistákra kerültek. Hamarosan egyre több televízió-műsorban használták fel dalaikat, és egyre népszerűbbek lettek. 2010-ben a francia Dj koronázatlan királya, David Guetta Gettin' Over You címűszámán is közreműködtek, mely világszerte óriái sikert aratott, több országban is vezette a slágerlistáket. Ezek után készítették le második lemezüket, melynek első kislemeze a Party Rock Anthem lett. Ez utóbbi azóta a világ szinte valamennyi slágerlitáján megforult.  egyutt.jpg

A duó David Guettával közös száma, a Gettin Over You - jópár hétig vezette a slágerlistákat.kabat.jpg

 

 

A divat mindenek felett

A duó tagjai igen nagy jelentőséget tulajdonítanak a megjelnésüknek: őlült színek és formák jellemzik ruhatárukat, a kiegészítők: szemüvegek, láncok és kalapok használata pedig mindennapi ruházatukhoz is hozzátartozik. A dizájnőrült Dj-k nemrég saját kollekciójukat is elkezdték árulni a neten, ahol pl. potom 175 dollárért (kb. 39 000 forint) a rajongókélehet egy partydzseki.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 51709
Hónap: 525
Nap: 5