Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nina Dobrev

 feher_hatter.pngfeher_hatter--1-.png

 

 

 

                    

nina-dobrev.jpg

  

cimer.jpg

  Bolgár nyelven is beszél?          Igen, ha hiszed, ha nem, a színésznő európai származású. Bulgária fővárosában, Szófiában született. Mindössze 2 éves volt, amikor szüleivel Kanadába költözött, és itt is nevelkedett. De családi gyökereit sosem felejtette el, a francia és angol nyelv mellett folyékonyan beszélbolgárul is.

 

Találkozott egy vérfarkassal          

farkas.jpg Bizony, már a Vámpírnaplók forgatása előtt is volt dolga természetfeletti lényekkel, amikor a sármos Peter Stebbings által alakított fenevad ellen harcolt a ,,Ne kiálts vérfarkast!" című filmben. Ugyan ez a szerep nem hozta el Nina számára a sikert, de legalább megmutahatta a tehetségét.

 

Szeret, nem szeret?

ian.jpg

 Ugyan Ni és Ian állítja: sosem rősítették meg, hogy köztük bérmilyen szorosabb kapcsolat is lenne, de az tény, hogy folyton együtt vannak, és már cókolózás közben is lencsevégre kapták őket a fotósok.

 

Durván bánnak vele

kamera.jpg  A színészek élete sosem könnyű! A Vámpírnaplók forgatása alatt számos harci jelenetben kell szerepelnie: ide oda dobják, leütik, vagy éppen megharapják, persze cak imitálva. S mivel nem használ dublőrt, nem is csoda, hogy gyakran kék, zöld vagy lila foltokkal megy haza.

Kosarat adott

gyuru.jpg

Noha, a legtöbb lány azonnal igent mondott volna, ha egy olyan szívöglesztő ,,vámpír srác" kéri meg a kezét, mint Ian de Nina nem így tett. A pletyka szerint kikosarazta, sőt interjúban bevallotta, hogy csak 10 év múlva szeretne férjhez menni, és akkor i cak 5 évnyi együtt járás után. 
 
Ruhákat tervez

kabat.jpg

  A hollywoodi szárokhoz hasonlóan Nina is belekóstol a divettervezésbe. Ugyan a munka még cak rajzasztalon zajlik, azt már tudni lehet, hogy egézen újszerű kollakció van készülőben. A tervek szerint hamarosan Ni a saját ruháiban fog vörös szőnyegre lépni.

kellan-lutz.jpg

Feleség lesz?

A hír igaz, de cak egy film kedvéért! Nemrég derült ki hogy a Twilight-filmek vámpírztárja, Kellan Lutz feleégét fogja alakítani a Deathgames című indiai akciófilmben.

Gyógyító hangja van.

plusmaci.jpg

 Ni sosem él vissza a hírnevével, sőt úgy tűnik, hogy igazán csupa szív sztár. Történt ugyanis, hogy levelet kapott egy beteg kifiútól, aki édesanyja elmondása szerint csak ,,Elena" hangjára nyugszik meg, amikor meghallja a tévében. Nina cserébe egy olyan plüssmackót készíttetett neki, amely a hasát megnyomva aző hangján szólal meg.
 
Veszélybe került az élete?

gyertya.jpg Sajnos a pletyka igaz! Otthon betegeskedett, amikor nyéhány hangulatgyertyával szerette volna magát felvidítani, ám amikor elaludt, elfelejtette elfújni őket. Csupán a szerencsének köszönhető, hogy nem történt nagy baj, mertmég időben felébredt a füstre. Így a balesetet égési sérülés nélkül megúszta.

Nem szeretenni

suti.jpg Ez a pletyka hamis! Nina nagyon is szereti a hasát,főleg az olyan ünnepi finomságokat, mint a karácsonyi pulykát vagy a csoki brownie-t. Ám ha felszed néhány pluszkilót, sosem esik kétségbe, felveszi a tréningruháját, és egy jól bevált edzséssel, a jógával igyekszik ledolgozni.

 

Évről évre 
    

2006.jpg

             2007.jpg                    2008.jpg

 

2009.jpg
             2010.jpg                   2011.jpg

 

2012.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filmográfia 

 

2012

The Perks of Being a Wallflower (filming)
Candace

2009-2012

Vámpírnaplók (TV series)
Elena Gilbert / Katherine Pierce

2011

Arena (Video)
Lori

The Super Hero Squad Show (TV series)
Ellen

Family Guy (TV series)

A szobatárs
Maria

2006-2009

Degrassi: The Next Generation (TV series)
Mia Jones

2009

MadagaszKarácsony (TV short)
Cupid (voice) 

Chloe - A kísértés iskolája
Anna

Degrassi Goes Hollywood (TV movie)
Mia Jones

Az utolsó órában (TV series)
Grace Dahl

You Got That Light (short)
Girl

2008

Border - A határsáv (TV series)
Maia

Mookie's Law (short)
Rosabella

The American Mall (TV movie)
Ally

Never Cry Werewolf (TV movie)
Loren Hansett

2007

My Daughter's Secret (TV movie)
Justine

Fugitive Pieces
Bella

Korai még a konty (TV movie)
Jessica Carpenter

The Poet
Rachel

Mozdulj és lépj!
Tall Girl in Bathroom

2006

Egyre távolabb
Monica

Playing House (TV movie)
Young Frannie

Repo! The Genetic Opera (short)
Teenage Zytrate Addict  

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Can you stand for the influence

(AWewOveveger, 2018.10.11 22:35)

Compression est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre moelle bat, il pompe le sang par de vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/ou-acheter-cialis-generique-en-france/

40 Ways to Earlier small Your Blood Influence

(AWewOveveger, 2018.09.27 13:49)

Pression arterielle est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre coeur bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/does-tadalafil-show-up-drug-tests/

 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 39676
Hónap: 724
Nap: 26