Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rihanna

10 őrült pletyi Rihannáról! 

 

Katonásdit játszik?

Bizony, első filmjében, a Csatahajóban egy kőkemény harcost, Raikest tengerészt alakítja, aki szembe száll a hajójukat megtámadó idegenekkel. A film 2012. április 19-én lesz látható a magyar mozikban.rihanna.jpg

2 Vagyonokat ér a haja?

A pletyka igaz! Rihanna nem csupán gyönyörű énekhangjáról, hanem folyton változó frizurájáról is ismert. Hollywood egyik leghíresebb fodrászához jár, és több mint 14000 angol fontot, azaz 5 millió frintot is elkölt rá hetente.

3 Megelőzte Lady Gaga

Az egyik amerikai magazin, a Rolling Stone nemrég bemutatott egy listát napjaink legnépszerűbb énekesnőiről. A lap olvasói az extravagáns Lady Gagának szavazták meg az első helyet, míg a másodikat Taylor Swiftnek. Rihanna csupán a harmadik helyen végzett.

4 Divattervező lett!

A hír igaz! Nem csak arcát adta az amerikai divatház legújabb kollekniójának, hanem limitált példányszámú ruhákat is tervezett. Találgatások szerint a nyolcvanas évek stílusában, Rihanna For Emporio Armani Undervear és a Rihanna For Armani Jeans néven jelennek meg.

5 Fél a szüléstől?

A szóbeszéd szerint az énekesnő túlságosan fél a szüléstől, ezért inkább Angelina Jolie nyomokaiba lépne: örökbe fogadna

egy elárvult gyereket. A 23 éves énekesnő ugyan még fiatal az anyasághoz, így az elképzelése idővel megváltozhat.

6 Együtt utazott a rajongóival?

Az Angol fővárosban, Londonban adott koncertjére Riri rendhagyó módon metróval érkezett. Tremészetesen nem sikerült elvegyülnie a tömegben, mert a rajongói azonnal kiszúrták, és rögtön közös fotózásba és aláírás gyűjtésbe kezdtek.

rihanna-kezkrem.jpg 7 Krémnagykövetté avanzsált

A Nivea tavayl ünnepelte a 100. születésnapját, jubilemi termékeit pedig nem más, mint a dalos pacsirta, Rihanna népszerűsítette. Cserébe a cég támogatja Ri világkörüli turnéját. 

8 Whitney Houston bőrébe bújik?

A pletykák szerint Rihanna lett volna a 19 éve megjelent Több mint testőr című film  remake-jének főszereplője, ám a barbadosi énekesnő visszautasította a felkérést. A színészetet ugyan izgalmasnak találja, de szerinte nem jó, ha egy énekesmusical szerepet vállal.

9 Perbe foglták?

Sajnos igaz, egy amerikai fénylépész azzal vádolta, hogy lekoppintotta a fotómunkáit, és felhasználta az S&M című klippjében. Ráadásul a morbid videót több országban isrihanna-szobor.jpg betiltották. Riri, ez nem jött be, de a dal pörgősre sikerült!

10 Megtalálta az örök fiatalság titkát

Persze nem úgy, hogy felfedezett egy csodaszert! A berlini után most londoni Madame Tussaud viaszmúzeumban is szobrot kapott, amely sokkal élethűbre sikerül, így már biztos, hogy szépsége megmarad az utókor számára.

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Június / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 51690
Hónap: 573
Nap: 13