Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena Gomez

10 Őrült pletyi Selena Gomezről! 

selena-gomez.jpg 1Saját csapvízével jótékonykodik!palackos-viz.jpg

  Rihannával, Justin Bieberrel és Taylor Swifttel karöltve résztvett egy jótékonysági kampányban, mely szerint saját villájuk csapvizéből palackoztak egy-egy kartonnal. Az eladásból összegyűlt összeggel a fejlődő országoknak segítenek.

 Képregényhős lett!

 Egy amerikai kiadó képregényt dobott piacra, amelyben az énekesnő egész életrajzát leírja, és képekkel ilusztrálja kiskorától a hírnévig. Állítólag elképesztőre sikerültekaz illusztrációk.

 fank4.jpg3 Péknek készül?           

Ugyan a konyhatündérszerep távol áll tőle, mindenképpen nyitni szeretne egy pékséget, mivel oda van a süteményekér. Pech, hogy a tervek szerint csak ő lesz az egyetlen vendég.

 4 Kihozta Pinket a sodrából!

 Selenát egyik klippjében szereplő rózsaszín lovak miatt érte vád. Az állatkínzásokat ellenző Pink a világhálón fejezte ki nemtetszéséta tinisztár viselkedése iránt. Ejnye-bejnye!selena-gomez-tattoo_thumb.jpg

5 Tű alá feküdt?

 A hír igaz, tetoválást készíttetett magának - A Sel becenév és pár csillag került rá -, de ne aggódjatok, csupán hennafestékkel, amelyről köztudott, hogy néhány hét elteltével lekopik.

6 Rajongóktól vár segítséget?

 Sel úgy döntött, rajongóira bízza, hogy elöntsék új parfümjének illatát. Több szerencsésnek esélye nyílik majd arra, hogy ellátogassanak vele a laboratóniumba. Az új illata 2012 tavaszán kerül majd a boltok polcaira.

7 Őlesz a következő ,,Angelina Jolie"?

Zenél, színészkedik, emellett igyekszik segíteni a rászorulókon a UNICEF-kampányokon keresztül, akárcsak Angie. Sel fantasztikusnak tartja, hogy hozzá hasonlítják.

justin-bieber.jpeg 8 Justin féltékeny a sikereire!

 Valószínüleg ez az oka a sztárpár közt lévő állandó feszültségnek. Jus nem nézi jó szemmel barátnője növekvő hírnevét! Nos, igaz a mondás: két dudás nem fér meg egy csárdában!

9 Feladja az éneklést?mikrofon.jpeg

A hír igaz, de nem tűnik el a rivaldafényből, csupán a színészi karrierjére szeretne koncentrálni. Eddig a Varázslók a Waverly helyről-ben, illetve nemrég a Monta Carlóban szerepelt.

ema.jpeg10 Háziasszony lett!

 No, nem azért, mert bekötötték a fejét! Az egyik álma vált valóra, amikor a 2011-es MTV EMA-díjkiosztó gála MC-je lett. így együtt ünnepelhetett a világ legnagyobb zenészeivel.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 39699
Hónap: 715
Nap: 20